Ginette Reens - coaching

Thuispagina.html
Thuispagina.html
Thuispagina.html
Thuispagina.html
Thuis-
paginaThuispagina.html

Persoonlijk

InfoInfo.html
WerkwijzeWerkwijze.html
LinksLinks.html
Persoonlijk
Ik ben Ginette Reens (1958). Aan de aangename verrassingen van het leven hoeven we geen woorden vuil te maken. De op het eerste gezicht onaangename - die ik aan den lijve ondervonden heb - zijn achteraf bezien welkome kansen gebleken. Dankzij mijn veerkracht heb ik nieuwe mogelijkheden gezien. Ik heb kansen benut om latente eigenschappen bewust te worden en mijn behoefte aan verbreding en verdieping vorm te geven. 
In mijn vrije tijd ben ik zo veel mogelijk in de natuur. Ik schrijf korte verhalen en ik speel cello. 

Motivatie 
Mijn belangstelling voor de diversiteit van mensen en hun ontwikkeling ligt ten grondslag aan mijn werk als coach. Uit ervaring weet ik hoe veel rijker de wereld wordt als onvermoede kwaliteiten in een veilige omgeving worden blootgelegd en tot nieuwe horizonnen leiden.
In rust en vanuit betrokkenheid lever ik een pragmatische bijdrage aan de ontdekking van iemands talenten en leerproces. 

Belangrijke opleidingen en ervaring voor mij als coach zijn het doctoraal Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Leiden en de Leergang Coachen als professie bij RINO Noord-Holland. 
Ruim twintig jaar ben ik werkzaam bij KLM waarvan sinds 1990 als leidinggevende. Daarnaast heb ik ervaring met coachingtrajecten in de gezondheidszorg. 
file://localhost/Teksten%20brochure%20coaching-12.pages